Tillbaka till värmen – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Tillbaka till värmen

Godmorgon,

Idag var det fotografering i förskolan så pojkarna fick ha på sig finkläder och var på strålande humör när jag lämnade dom hos fotografen. Dom tyckte att det skulle bli superkul att bli fotade och jag ser fram emot att få se resultaten sen när dom kommer. Jag pratade med fröken som sa att det förmodligen var sista året som dom kommer att ha fotografering eftersom nästan inga föräldrar köper fotona. Jättekonstigt tyckte jag då jag trodde att alla köpte fotona på sina barn? Är det inte så? Köper ni skolfoton eller inte?

Aja, på tal om något heeeelt annat så har jag ju fortfarande lite bilder kvar från semestern. Börjar nästan bli lite tjatigt men kan ju inte låta bli att publicera sånna här paradisbilder.

En utav våra sista dagar på ön Brac åkte vi på en liten utflykt till Bol. Detta är en plats som jag tycker att alla borde besöka då det var en av dom mest magiska platser jag sett i mitt liv. Här var vattnet så kristallklart att du kunde se 20 meter fram under vattnet. Det var inte mycket turister och hela känslan vi fick när vi satt där på stenstranden var fridfullhet.

Det kändes nästan som meditation där vi satt. Barnen var lugna och livet var härligt. Precis så som det ska vara när man är på semester.

Vi sitter ju och kollar på lite resor nu i November och tror förmodligen att det blir att åka till Spanien. Som jag längtar!

Här är vädret mulet och kallt, så ingenting att hurra för precis. Jag ska strax pallra mig iväg till gymmet för ett pass med Step/styrka. Känner att jag behöver gå på en grupptimma eftersom jag omöjligt kan motivera mig själv på gymmet. Åt massa godis, kakor och chips igår och känner mig seg i kroppen. Tänk vad lite onyttigheter kan påverka psyket.

Okidoki, vi hörs om en liten stund när jag är tillbaka från träningen. Puss och kram S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Carro

  Tyvärr har dom dragit in på fotograferingen på förskolorna i Norrköping 🤨 Jag hann köpa en gruppbild när sonen var 1,5 år innan dom beslutade för att sluta med gruppbilderna. Porträtt bilder har dom inte heller vilket är väldigt tråkigt.Jag hade gärna köpt lite av bilderna annars

 2. Gunilla

  Kan tänka mig att det är föräldrar som inte har råd! Sen om man har många barn då blir det kostsamt! Vad kostar korten i Norge?

  1. susannajungblom
   susannajungblom

   Vet inte riktigt, men har för mig att det är rätt så dyrt. Tror vi betalade 500kr för två gruppbilder förra året.