Ny frisyr – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Ny frisyr

Inlägget innehåller reklamlänkar

Godmorgon!

Då har jag äntligen fått beställt en ny tid hos frisören. På fredag nästa vecka tar jag barnen med mig till Alingsås och när jag är där passar jag på att gå till frisören. Är ju ca halva priset i Sverige om man jämför med Norge plus att jag upplever det som att dom är bättre där. Men det kanske bara är något jag fått för mig.

Så vad ska jag hitta på denna gången? Jag älskar ju förändringar och att testa nya frisyrer. Lugg är dock ingenting som jag tycker passar mig. Så ska man ha långt eller kort? Nu för tiden är ju allt möjligt när man går till frissan, inte bara få klippt dom slitna topparna går, utan nu kan man ju även förlänga håret utan problem.

Så vad tycker ni? Långt eller kort? Själv tycker jag inte om när håret blir för långt eftersom det inte blir någon frisyr utav det utan uppfattas mer som massa hår utan liv. Men mellanlångt hår är ju rätt så fint kanske?

Om ni har missat det så kan ni se vloggen här ovan när jag klippte av mitt långa hår, det var en rätt så häftig upplevelse faktiskt! Sen har ni vloggen här nedan när jag bestämde mig för att färga håret blont hemma själv.

Att färga håret hemma själv är ingenting jag rekommenderar någon att göra, utan gå till frisören så får ni garanterat det resultatet ni önskar. Att färga, framförallt bleka, håret hemma själv är verkligen en gambling, det är lika troligt att det blir helt katastrof som att man blir nöjd tyvärr.. Så dom där pengarna som man tror att man ska spara på att göra det själv blir förmodligen bara dyrare, plus att man förmodligen till slut ändå hamnar hos frisören..

Eller ska jag köra på en kortare bob? Hmmm, det är inte lätt och jag är väldigt tveksam denna gången till hur jag önskar att ha det. Vad tycker ni? Långt, mellan eller kort?

Och när det kommer till färg så tycker jag själv att jag passar bäst i den färgen som jag har nu, men eftersom det är höst så solbleks det inte naturligt så kanske man skulle gå för en mörkare blond? Hmm… Svåra beslut!

För att hålla håret i en kall ton så använder jag silverschampo och jag brukar variera mellan lite olika, bland annat Fudge, men även det HÄR <Reklamlänk . Fudgen kan göra håret lila om man har det i för länge, medan detta ger en mer naturlig kall look som garanterat tar bort alla gula nyanser, samtidigt som det inte lämnar någon nyans av lila efter sig.

Så vitt som jag har haft tycker jag blir för våldsamt vitt, så förmodligen kommer jag gå för en lite mer naturlig look. Längtar ihjäl mig efter att få gå och fixa håret nu. Önskar att tiden kan rusa iväg en vecka nu!

Här är förresten ännu en vlogg där jag färgar håret askblondt. Kommer ihåg att jag blbev så himla nöjd med resultatet här 🙂

Jahopp, annars då? Vad händer idag? Oskar vaknade klockan 06.00 så vi har varit uppe en stund och precis ätit upp våran frukost. Filip ska på bio med förskoleklassen idag så han måste vara på förskolan senast 09. Så längre än så får jag inte ha mina älsklingar hemma hos mig. Tror jag tar en sväng på gymmet och sen får vi se. Inte lätt att vara ledig inte 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Eva

  Tycker du skall ha en chokladbrun färg på ditt hår får en finare färg på ansiktet då. Sen klippet i en kort tuff frisyr som är lätt att sköta när du skall upp tidigt och vara snygg.
  Kram från en föredetta frisör.e

  1. susannajungblom
   susannajungblom

   Ja jag önskar mig något som är lätt att fixa till en snygg frisyr utan att behöva massa tid till att styla. 🙂