Ojsan hoppsan – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Ojsan hoppsan

Hej på er,

Imorse när jag vaknade så fick jag ett sms att jag skulle iväg på jobbresa i tre dagar, så då var det bara att gilla läget, packa väskan och säga hejdå till mina älsklingar.

Dum som jag är tänkte jag att ”jag behöver väl ingen dator med mig” och åkte iväg utan det viktigaste av allt – min dator.

Fråga mig inte varför jag fick för mig att åka iväg tre dagar utan min dator när mitt andra jobb är mina sociala medier. Haha.

Aja, det är väl bara att göra det bästa av situationen antar jag och därför kommer dom kommande dagarna att bli bloggning från mobilen. Får se hur det går.
Jag kom dessutom på att jag glömt att publicera dagens vlogg på youtube också, så det fick min kära man göra åt mig, utan några direkta tags, beskrivning eller förberedelse alls. Haha, får se hur det gick också. Ni kan se videon här:

Jag vet att inte klockan är särskilt mycket än, men jag är rätt så sliten efter en lång arbetsdag, plus att jag ska gå upp fem imorgon igen. Så nu blir det alldeles dags för mig att knoppa in.

Puss på er, vi ses imorgon igen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons