Halloween 2018 – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Halloween 2018

Godmorgon,

Nu är jag ju som sagt hemma igen och har både tillgång till kamera och dator, så nu blir bloggen uppdaterad i vanlig ordning igen och idag startade vi dagen med att barnen kom in till våran säng klockan 06.00 och sa “Mamma, pappa, det är Halloween!!”

Så det var bara att gilla läget och gå upp. Kändes nästan som att vi kom ut i vardagsrummet mitt i natten då det var så mörkt ute. Visste ni förresten att det är snack om att vi inte ska ändra klockan till vintertid från och med nästa år? Så konstigt eftersom vi alltid gjort det, men samtidigt rätt så konstigt att vi har vridit fram och tillbaka klockan från första början..

I alla fall, tillbaka till ämnet så var vi på butiken igår efter förskolan och köpte halloweenkostymer. Detta hade vi ju helt och hållet glömt av, men som tur är så var barnen klara över dagens halloweenkalas på förskolan så det var ju bara att åka och köpa dom dressarna dom ville ha.

Filip ville vara Chase i Paw Patrol och Oskar ville vara Catboy i Pyjamashjältarna!

Det var så kul att se hur lyckliga dom var över sina kostymer och hur kul dom tyckte att det skulle bli att gå till förskolan idag. Det är väldigt roligt med den förskolan där dom går nu för dom ordnar alltid med massa roliga aktiviteter där även föräldrarna får komma, så i eftermiddag ska jag och M dit och fira Halloween tillsammans med alla barnen och deras föräldrar.

Vi tog lite bilder som vi kunde visa för mormor, morfar, farmor och farfar hemma i Sverige. Oskar ville så gärna se hur bilderna såg ut och tyckte själv att han såg väldigt cool ut i sin fina catboy-kostym.

Även vi föräldrar får klä ut oss, men vi får se om vi gör det eller inte. Hehe. Tror däremot att pojkarna skulle tycka det var kul om vi kom utklädda till något annat än oss själva i eftermiddag så vi får se. Vad gör man inte för sina barn? 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. maria

    Hej!
    Här i Sverige började vi ändra klockan 1980 tror jag det var, innan dess så var det den så kallade vintertiden som gällde året om. Jag tycker det ska bli skönt om vi återgår till det gamla vanliga 🙂

Annons