Lanzarote – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Lanzarote

Godmorgon, eller god eftermiddag kanske man får säga nu?

Jag är ju som ni vet på Lanzarote och därför blev uppdateringen på bloggen lite bortglömd tyvärr. Men, ville ge er en snabb uppdatering och just nu sitter jag på min balkong och sippar på en iskaffe i solen. Härligt vill jag lova!

Jag har faktiskt vloggat lite grann härifrån så förhoppningsvis har jag tillräckligt med klipp till en “normal” video, haha, men det återstår att se när jag sätter mig och kollar på vad jag filmat. Känns inte helt som att jag är inne i något bra vlogg flow och har därför svårt att veta vad jag ska filma. Men, något ska ni få se här ifrån i alla fall, det lovar jag!

Nu ska jag göra mig i ordning och snart blir det jobb igen och i natt får jag krypa ner i sängen jämte min älskade man igen. Även fast sånna här jobbresor är roliga så måste jag ändå säga att jag trivs som bäst med min familj, oavsett väder. Alla dagar i veckan!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons