Golden Cocktail – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Golden Cocktail

God morgon mina kära vänner,

Hoppas ni sovit gott i natt! Jag sov som en stock, men tyvärr tror jag att barnen varit lite vakna och även min man, men eftersom jag sover med öronproppar så får jag inte med mig så mycket. Hihi. Skönt för mig, mindre skönt för pojkarna, men sånt är livet.

Idag skulle Filip iväg på tur med förskolan, dom skulle hälsa på skolan där dom flesta barnen ska börja nästa år. Vi ska ju flytta så det gäller inte Filip, men han får såklart följa med ändå.

Igår släppte vi söndagens vlogg och denna gången får ni hänga med mig när jag får testa den nya skönhetstrenden “Golden Cocktail”

Nu har det gått ytterligare några dagar sen jag gjorde behandlingen och WOW säger jag bara! Vilket jäkla resultat den gett på min hy! Helt ofattbart vad fin jag är och jag är så obeskrivligt nöjd!! Superkul med en behandling som faktiskt funkar och ger synliga resultat snabbt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons