Give me some green – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Give me some green

Inlägget innehåller reklamlänkar

 

 

1. Klänning / 2. Armband / 3. Fyll-i-bok – Mig själv och jag / 4. Solglasögon / 5. Parfym Marc Jacobs / 6. Mobilskal / 7. Doftljus / 8. Örhängen / 9. Powerbank / 10. Halsband / 11. Väska / 12. Clutch / 13. Scarf / 14. Klocka / 15. Väskdekoration / 16. Laddkabel / 17. Läppglans / 18. Mascara / 19. Qi-laddare / 20. Nagellack

Hur fint är det inte med grönt? Passar ju så bra som kontrast till den vita snön och allt som är grönt är ju dessutom skönt! Haha, nä nu snackar jag bara. Men tänkte såklart att jag skulle tipsa om lite saker med denna fina färg inför jul och även nyår! Armbandet, klänningen och väskan är ju bara to die for!

Nä, nu måste jag skynda mig iväg till jobbet. Puss och kram ännu en gång och go helg på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons