GOD JUL – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

GOD JUL

Godmorgon och God Jul.

Hoppas ni får en underbar julafton allihopa!

Idag ska vi fira julafton hos mina föräldrar i Sverige. Min bror och hans familj är också där. Klockan ringde 06 imorse och vi satt i bilen 06.50. Inte dåligt med tanke på att barnen fick öppna kalender, öppna paket från jultomten och fixa iordning hela familjen, packa, plocka med alla paket och äta frukost innan vi kom iväg. Vid lunch hoppas vi att vi är framme och sen blir det en vanlig jul med Kalle Anka, julmat, trevligt sällskap och julklappar!

God jul och massor av kramar från oss 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.