Fynda på mellandagsrean – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Fynda på mellandagsrean

Inlägget innehåller reklamlänkar

Tacka gudarna för Internetshopping! Annars hade jag ju missat alla fynd man kan göra på mellandagsrean eftersom jag måste vara hemma ett sjukt litet barn. Bra va? Bästa köpet var kappan *KLICK* till halva priset!! OMG! Looooove it! Den är ju bara sååå himla fin!

 

 

1. FAUX FUR / 2. NAGELLACK / 3. GULDRING / 4. VÄSKA MINI SAMMET / 5. NYCKELRING / 6. MONTINI ÖRHÄNGEN / 7. SCARF / 8. DIADEM / 9. LEGLE KOPP / 10. TOMMY HILFIGER Bralette / 11. TOMMY HILFIGER Trosa / 12. BOOTS, SNEAKERS / 13. ÖRHÄNGEN / 14. CAROLINA HERRERA Parfym / 15. HALSBAND / 16. Kylmask och sovmask i ett / 17. DOFTLJUS / 18. EYELINER / 19. Clutch / 20. Klocka / 21. ARMBAND / 22. MOBILSKAL

Finns så mycket fint på mellandagsrean och jag älskar att handla när man får rabatt. Speciellt lite större köp där man kan spara massvis av pengar. Hihi 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.