Lite bättre nu – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Lite bättre nu

Godmorgon,

Gårdagen var väl lite sisådär, är aldrig kul att ha sjuka barn så klart. Nu verkar lilleman må lite bättre däremot och vi andra verkar ha klarat oss hoppas jag.

Båda pojkarna vaknade dock 06.00 och ville upp. Filip ville ligga i sängen och se på min mobil, men Oskar den lille stollen ville upp och leka, så det var som vanligt bara att gilla läget och följa med honom upp. Jag satte på en stor kanna med kaffe och satte mig i soffan. Oskar sitter jämte mig och äter smörgås och spelar på sin Ipad.

Jag känner att jag är trött, men hoppas verkligen att det är på grund av att jag sovit lite och inte att jag blivit smittad.. Oavsett vad får vi ta en lugn dag idag för att vänta och se så att alla mår bra. Typiskt..

Om ni undrar varför bilderna varit lite grå dom senaste dagarna så är det för att jag inte har min egen dator att jobba med. I vanliga fall lägger jag över bilderna i Lightroom och drar upp ljusstyrkan och framhäver färgerna i bilderna, men det kan jag inte på denna datorn som jag använder nu tyvärr så då blir bilderna upplagda precis som dom är. Hoppas det funkar tills vidare!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.