Vårt nya hem – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Vårt nya hem

Godmorgon,

Som tur var så hann vi filma i Alingsås i början av våran vistelse innan barnen blev dåliga och igår satt jag och redigerade och la upp på kanalen. Hann dock inte publicera videon här. Men, here you go – gårdagens vlogg:

Idag ska jag iväg och jobba en snabbis och sen i eftermiddag kommer jag hem och få fira nyårsafton med min familj. Vi ska inte göra något speciellt mer än att äta pizza till förrätt, pannkakor till huvudrätt och glass till efterrätt. Filip bestämde menyn och det tycker resten av familjen blir en alldeles perfekt nyårsmiddag!

GOTT NYTT ÅR!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.