White – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

White

Inlägget innehåller reklamlänkar

Godmorgon.

I brist på både tid och fantasi bjussar jag på ett collage med massa fina prylar! Nikeskorna, polon och mössan är nu mina 🙂

 

 

1. SIERRA Bikini / 2. RACE MARINE W Polo / 3. NIKE W Tanjun / 4. IN-EAR HÖRLURAR / 5. EVEREST Rib Beanie / 6. DOFTLJUS VICTORIAN WHITE TEA AND SAGE 35H / 7. QI CHARGER WHITE MARBLE / 8. CALVIN KLEIN Soft Top / 9. CALVIN KLEIN Sliptrosa / 10. CALVIN KLEIN Bralette Lift / 11. REVOLUTION W Fur Mtn / 12. HÖRLURAR MED SVARSKNAPP / 13. NECESSÄR LULU’S / 14. LUMENE NORDIC CHIC PURE COLOR EYESHADOW / 15. DIDRIKSONS Parkas / 16. NAGELLACK ISADORA / 17. BLACK OAK TAHITI KLOCKA / 18. MAVALA LIP GLOSS / 19. CALVIN KLEIN OBSESSED FOR WOMEN EDP / 20. STUDIO HAND MIRROR / 21. SNEAKERS / 22. Reflextofs Deluxe / 23. STHLM WALLET / 24. Armband / 25. MOONBOOT

Jag är uppe alldeles för tidigt idag, men det som ger mig energi är att jag vet att jag ska få komma hem i eftermiddag. Äntligen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons