Tjockare hår? Ja tack! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Tjockare hår? Ja tack!

Inlägget innehåller reklamlänkar

Godmorgon mina kära vänner,

Idag när jag vaknade upp här hemma så blev jag lite förvirrad då jag trodde att jag fortfarande var hemma hos mina föräldrar. Snurrig start på dagen! Back to normal och en vanlig vardag igen. Idag är jag ledig från mitt flygjobb, men jag har däremot en miljon andra saker som måste fixas, bland annat ett besök hos gynekologen för att ta cellprov. Påminnelse till alla kvinnor där ute – Glöm för guds skull inte att ta cellprov när ni får besked om att ta det!

På tal om något annat så måste jag bara dela med mig av en produkt som jag har använt nu under en tid. Jag ska ärligt erkänna att jag inte trodde att det skulle fungera eller ge några som helst resultat, men till min stora förvåning så har jag faktiskt fått betydligt mycket tjockare hår sen jag började med produkten. Plus att håret växer sjukt fort.

Nu undrar ni säkert vad det är jag har provat för något och det ska jag tala om för er. Jag har nämligen använt ett hårserum från Swiss Clinic

som är en slags vätska som man droppar på önskat område i hårbotten. Jag har vikar där det inte växer särskilt mycket hår så därför har jag framför allt fokuserat på att droppa där framme vid hårfästet.

Det är helt otroligt vad det gav resultat fort. Efter bara någon vecka kunde jag se hur det började växa hår där det aldrig vuxit förut!!

Så här skriver Swiss Clinic om produkten på deras hemsida: “Hårserumet, som fungerar på både kvinnor och män, innehåller ett innovativt hårväxtkomplex med aktiva ingredienser som påverkar cellerna såväl i tillväxtfasen (anagena fasen) som i vilofasen (telogena fasen). Resultatet blir motverkat håravfall och ökad hårväxt i vilande hårsäckar.”

En flaska med detta magiska hårserum håller väldigt länge, men vill ni gå all in och passa på att fynda denna produkt så rekommenderar jag att slå till på två flaskor på samma gång till ett superbra pris!

Jag är i alla fall jättenöjd med resultatet och kan varmt rekommendera er som önskar fylligare och längre hår att prova! Ni som har provat ögonfransserum vet ju att det fungerar och denna produkt genomför samma mirakel fast på huvudet! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons