4 senaste vloggarna – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

4 senaste vloggarna

Godmorgon,

Idag vaknade jag upp i Molde klockan 08.00 och gick ner till frukosten tillsammans med en kollega. Där satt vi en bra stund och pratade och åt supergott. Frukosten här är tydligen kårad till en av dom bästa i Norge, så om ni någonsin är på detta hotellet så borde ni testa deras mumsiga frulle. 😉

Vi ska gå och träna om en liten stund men innan dess tänkte jag att jag skulle blogga. Har dock ingen kamera eller något direkt vettigt att berätta så därför tänkte jag att det kunde vara en kul idé att lägga upp våra senaste videos ifall ifall ni har missat någon av dom.

Nu är för övrigt snart Januari månad över och då är det plötsligt bara 3 månader kvar tills vi ska flytta! OMG, det är såååå snart och jag längtar ihjäl mig! Det ska bli så himla kul att få komma hem och jag vet att jag tjatar om det här hela tiden, men jag har väntat så många år på att få komma hem till Sverige igen och nu börjar det äntligen bli dags!

Glöm inte att prenumerera på våran Youtubekanal så du inte missar våra flyttvloggar framöver. Om ni trycker på bjällran jämte prenumerationsknappen så får ni även notifications när vi lägger upp nya videos. Om ni inte klickar på den så får ni inga notiser, men ni visar ändå att ni supportar det vi lägger upp. Förhoppningsvis får vi komma in i lägenheten och se hur det ser ut snart innan vi flyttar in på riktigt. Hihi, så bli väldigt kul att få se hur allting blir 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.