Så packar en flygvärdinna – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Så packar en flygvärdinna

Inlägget innehåller reklamlänkar

Godmorgon,

Vet ni vad? I natt sov jag 10.30 timmar!! Jag minns inte senast jag sov så länge, men antar att jag behövde det med tanke på att jag bara sov 5h igår. Superskönt och välbehövligt!

Ni är många som undrar hur vi bor när vi är på stop och vad vi egentligen har med oss i våra crewbags, så det tänkte jag att jag skulle berätta för er nu.

Självklart beror det på vart vi flyger så om jag ska vara 24 timmar i ett varmt land så ser självklart min väska lite annorlunda ut. Men, så här packar jag som regel när jag ska vara borta i Norden över en natt:

 

 

1. CALVIN KLEIN CKO PLATINUM EAU DE TOILETTE / 2. CALVIN KLEIN WOMEN EAU DE PARFUM / 3. CALVIN KLEIN Soft Top / 4. CALVIN KLEIN Bralette / 5. CALVIN KLEIN Sliptrosa / 6. CALVIN KLEIN Stringtrosa / 7. CALVIN KLEIN WOMEN BODY LOTION / 8. CALVIN KLEIN Tröja / 9. CALVIN KLEIN Pyjamasbyxa

Jag har ALLTID två trosor, två toppar och ett mjukis-sett nerpackat i väskan. Det är viktigt att kunna byta underkläder såklart och eftersom jag oftast försöker få till ett träningspass så vill jag kunna byta efter jag duschat, samt morgonen därpå. Det känns viktigt att alltid känna sig fräsch! Ni vet ju själva när ni flyger att man kan känna sig lite smutsig och det gör vi också, varje dag. Sen är det ju oerhört viktigt med comfort och jag älskar därför att klä mig i mjukiskläder när jag är inne på mitt hotellrum.

Jag har ju också såklart allt mitt smink med mig och även en necessär med ansiktsprodukter, schampo, balsam, deo, torrschampo, hårborste, tandborste, tandkräm och alla andra nödvändigheter.

Sen har jag självklart träningskläder och gympadojjor med mig i fall vi har träningsrum så jag kan träna.

Som ni vet älskar jag att ha fina träningskläder när jag tränar eftersom det ger mig lite extra motivation. Den fina kombinationen ovan hittar ni <HÄR>

En annan sak som också alltid måste ligga i min väska, oavsett tid på året är tamponger. Det är alltid en liten läskig faktor en gång i månaden när plötsligt det kan behövas. Värktabletter, nässpray och handkräm är tre andra viktiga saker som jag alltid har med.

Sen, oavsett vart vi ska så vet man aldrig vart man hamnar, det kan hända att vi fastnar i ett land vi inte tänkt och därför ser jag alltid till att ha med mig bikini. Det kanske finns spa eller andra möjligheter att bada så därför vill man inte gärna vara bikinilös om möjligheterna för att bada skulle dyka upp! (Bikinin på bilden ovan hittar du >HÄR<)

Hmm låt mig tänka, har jag glömt något?

Jo, självklart har jag även ett par jeans, en tröja, mössa, vantar och vanliga skor med mig. Det händer ju att vi har kul tillsammans vi kollegor och har lust att tex gå ut och äta middag eller något annat skoj och då är det nice att slippa gå ut i träningskläder.

Men, det är nog det faktiskt. Eller, haha, nej förresten, jag har glömt det viktigaste! Jag har ALLTID med mig massa mat i fall jag skulle bli hungrig. Något som finns i min matbag (ja vi har en separat väska för mat) är morötter, havregrynsgröt, nötter, chiafrön, te, kaffe, honung, kanel, äpple, müslibars, sockerfri lakrits och riskakor.

Det var nog allt! 😉

Just nu ligger jag med en kopp kaffe i sängen och datorn i högsta hugg med en ansiktsmask för återfuktning på, det kallar jag för perfekt planerad egentid det och snart ska jag göra mig iordning för en dag uppe i luften.

Puss och kram på er så hörs vi snart igen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.