En vanlig dag – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

En vanlig dag

Godmorgon!

Här kommer veckans vlogg:

Ska jag vara ärlig så känns det lite småtrist att vlogga för tillfället eftersom det inte är så mycket som händer här sista tiden i Norge. Vi bara väntar på att få flytta hem. I februari däremot är det ju rätt så mycket kul som händer för min del, bland annat ska jag ju till lite olika länder i världen med jobbet och tänkte såklart filma lite då så ni får se. Det jag längtar mest till är att få besöka Dubai. Det blir fett!

Men, vi får se hur ofta vi uppdaterar Youtube innan dess. Jag har ju lovat varje söndag, men om det inte händer något superduperkul som jag har lust att publicera så låter jag nog hellre bli.

Nu ska jag mysa med mina älsklingar innan jag ska ta dom till förskolan. PUSS

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.