Nu får det räcka… – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Nu får det räcka…

Hej på er,

Jag mår lika dåligt idag som jag gjorde igår. Fy, fy, fy. Som tur är så har jag redan både filmat och redigerat dagens vlogg. Det gjorde jag i veckan när jag var ledig och hade en dag för mig själv. Jag kom då till insikt med en sak som jag delar med mig av till er och hoppas på er förståelse…

Glöm inte att gilla videon om ni uppskattar den. Det betyder massor för mig att få veta vad ni tycker om det jag gör.

Nu ska jag krypa ner under filten här i soffan och dricka så mycket te och vatten som jag orkar och hoppas att jag kan bli frisk fort för det här är fruktansvärt jobbigt. Hatar att vara sjuk…..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.