Vill inte vara ensam – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Vill inte vara ensam

Godmorgon,

Igår var jag själv hela dagen, hela kvällen och sen sov jag ensam hela natten. Det var ensamt och jag sov fruktansvärt dåligt.. Är det en sak som jag aldrig har tyckt särskilt mycket om så är det att vara ensam. Tiden går ofattbart långsamt och saknaden efter dom jag älskar är så enorm att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Och så började jag kolla efter bilder som inte är publicerade än för att se om jag hade något kul att blogga om och så kom jag över några bilder på Oskar, plus några syskonbilder, från i höstas som förskolan tog.

Mitt lilla under. Mina små under. Jag slutar aldrig att känna en oerhörd tacksamhet över mina pojkar. Att vara mamma till mina barn är definitivt meningen med mitt liv.

Nu ska jag jobba. Puss på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.