Fröjd bland palmerna – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Fröjd bland palmerna

Godmorgon,

Vilka kontraster livet bjuder på om dagen! Igår när vi landade i Oslo så fick jag nästan en chock över hur mycket snö det hade kommit. Det var kritvitt överallt och väldigt kallt till jämförelse från vart jag kom ifrån.

Bara några timmar innan umgicks jag med mina vänner/kollegor vid poolområdet på hotellet. Det var varmt, himmelen var blå, solen sken, palmerna svajade och livet kändes underbart. Jag minns hur tacksamheten över hur mitt liv utformat sig flödade över mig och hur glad jag var över min vardag. Att få vara så lyckligt lottad att jag både har det perfekta familjelivet och samtidigt får några dagar för mig själv att ladda batterier runt om i Europa under min arbetstid. Det är lyx. Att få känna saknad efter mina pojkar gör att dagarna tillsammans med dom blir desto bättre och ger mer kvalitét än då jag bara gick hemma. Jag älskar mitt jobb och jag är så oerhört tacksam över allt detta yrket ger mig. Sen jag började som flygvärdinna har jag lärt mig mycket om mig själv. Jag har blivit mer självständig och lärt mig att göra saker på egen hand. Jag har också lärt mig att acceptera alla typer av människor och insett att alla är unika och fina på sina sätt. Personer jag annars aldrig hade pratat med har nu blivit mina nära vänner och det är jag så glad för.

Idag är jag som sagt tillbaka i vintervädret här hemma i Norge och har fått spendera morgonen med mina barn. Vi ska strax åka iväg till förskolan eftersom jag sitter på standby idag och måste vara beredd att rycka ut om det behövs och under tiden som jag väntar så tänkte jag redigera en vlogg ifrån tiden på Lanzarote. Så håll utkik på våran kanal så dyker det förhoppningsvis upp en video under dagen.

Kramar S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.