Varma croissanter – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Varma croissanter

Godmorgon,

Vaknade upp av att Filip ropade på mig inifrån hans rum. Så himla mysigt att få krypa ner jämte honom och pussa och krama om honom. Finns inget bättre sätt att starta dagen på, Dock skulle jag önska att vi hade lite bättre utbud på frukost här hemma. Eller rättare sagt i Norge generellt.

Man skulle ju önska att vi kunde få vakna upp till sommar, sol och varma croissanter med Nutella. Hade nog vägt några extra kilo, men vad gör det? 😉

Om några få minuter ska jag åka iväg till flygplatsen. Jag har Airport standby vilket innebär att jag måste vara på flygplatsen ifall det skulle vara så att dom behöver extra personal. Det är min sista arbetsdag idag så jag hoppas nästan att jag blir utkallad så att jag kan komma hem och hämta barnen på förskolan sen. Imorgon ska vi åka till Sverige. Vi har möte med banken, våran inredningsdesigner och så ska vi till en möbelbutik och beställa säng och soffor som vi har tittat ut. Det blir en 210 säng till den nya lägenheten så att vi får plats allihopa om vi skulle vilja. Nu är det lite trångt när pojkarna kommer över i våran 180säng.

Nu hörni ska jag slänga i mig frukost och sticka iväg. Hoppas ni får en fin onsdag så ses vi om en liten stund igen. Jag tänkte publicera vloggen från Lanzarote så håll utkik på kanalen i eftermiddag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.