Vilken frisyr är bäst? – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Vilken frisyr är bäst?

Inlägget innehåller reklamlänkar

Godmorgon,

Idag ska vi åka till Sverige och hälsa på och därför vill jag passa på att fixa mitt hår. Nu har jag extrem utväxt och toviga toppar så det är på tiden med en uppfräschning. Senaste gångerna jag varit hos frisören så har jag gjort blonda slingor och underhållit den kalla färgen hemma med Fudge. Bästa silverschampot på marknaden.

NO YELLOW / FUDGE

Jag har fått tips om ett nytt silverschampo som tydligen ska vara snäppet bättre än Fudge och den kallas för No Yellow. Detta schampot ska tydligen bara ge håret en ordentlig nedkylande kick och man riskerar inga lila toner. Så detta ska jag köpa så fort mitt Fudge tar slut.

Som ni vet är jag ju en person som gillar förändring så jag överväger att kanske testa någon ny hårfärg eller klippning denna gången, men vi får se vad frisören tycker. Spännande ska det i alla fall bli!

Vad tycker ni jag ska göra? Passar jag bäst i blondt eller brunt? Långt eller kort? Det finns ju extensions ifall jag skulle vilja förlänga håret. Hmm. många val..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.