Vi är lottovinnare! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Vi är lottovinnare!

Godmorgon,

I helgen var vi ju i Alingsås och där filmade vi lite grann och igår klippte jag ihop det hela till en liten vlogg. Min pappa stöttar idrotten i Alingsås och hade därför mängder av lotter som jag fick glädjen att skrapa. Kan ni gissa vad vi vann!!? Imorgon natt åker jag ju till Dubai och därifrån kan ni definitivt räkna med att få se en video. Det ska bli superhäftigt att åka dit och se hur det ser ut. Jag var där med familjen för många år sedan och jag är rätt så säker på att det har ändrats en hel del sen dess.

Är det någon av er som varit i Dubai den senaste tiden och har tips på vad man kan hitta på när man är där?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.