Dubai here we come! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Dubai here we come!

Inlägget innehåller reklamlänkar

Godmorgon,

Vet ni vad jag ska göra idag? Jo jag ska försöka sova på dagen för jag behöver nämligen vända lite på dygnet. Nästa gång jag kommer att få sova blir nämligen inte förrän imorgon kväll antagligen. Jag ska ju jobba natt i natt och sen vill jag hålla mig vaken hela dagen därpå så att jag får sett så mycket som möjligt av Dubai.

GREEN HERE / PEACH HERE / YELLOW HERE

Jag hoppas att jag kommer att kunna uppdatera er under tiden jag är där, men blir förmodligen mobilbloggning i sånna fall. Antar att det är okej med er. Ni kan såklart också följa mig på Instagram där jag uppdaterar lite oftare.

Tjo!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.