Sjoerdalen och inredning – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Sjoerdalen och inredning

Inlägget innehåller reklamlänkar

Godmorgon,

Idag vaknade jag upp i Sjoerdalen som ligger lite utanför Trondheim. Här finns det inte jättemycket att göra, speciellt eftersom att det är söndag. Ni som följt mig ett tag nu vet ju att allt är stängt på söndagar här i Norge. Så idag blir det förmodligen en dag av meditation på rummet för min del. Det är nollgradigt ute och jag har såklart glömt att packa med mig en jacka. Typiskt. Men jag är inte förvånad att jag är så klantig.

Vi har pickup vid 15 så jag har god tid till att sitta här och filosofera.

Sen tänkte jag även passa på att leta efter tavlor eller eventuellt posters som vi kan ha i vårt nya hem.

1. Bok Coco Chanel-The Illustrated World of a Fashion Icon / 2. Bok Little Book of Chanel / 3. COCO THINK, POSTER / 4. COCO LIPSTICK, POSTER / 5. COCO CITAT, POSTER / 6. COCO I AM FASHION, POSTER / 7. COCO IRREPLACEABLE , POSTER / 8. COCO ACCESSORY, POSTER / 9. Bok Chanel Catwalk / 10. COCO THE BEST, POSTER

När det kommer till inredning så börjar allt falla på plats. Vi tar nämligen hjälp av en inredningsdesigner på Kök & Rum i Alingsås som hjälper oss att hitta rätt. Hittills har vi beställt lampor i hela lägenheten, köksbord, soffor, mattor, utemöbler, två fåtöljer, sängar och speglar, Det som är kvar att hitta är förvaring och där är vi just nu inne på String. Men vi får se. Det ska bli så kul att få visa er när vi har flyttat in och allt är klart! Tänk er, om ynka 3 månader bor vi där!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Agnethe

  Butiker och köpcentra är stängda i Norge på söndagar. Allt annat är öppet. Museer, kaféer, restauranter och mycket mer. Shopping är uteslutet bortsätt från antikviteter och ”bruktbutikker”, men annars fins det mycket roligt att göra. Man måste väl inte shoppa varje dag.? Jag har ett hem i Sverige och ett hem i Norge, och jag tycker inte att mycket skiljer de två länderna. Jag känner inte igen den bild du har gett av Norge det senaste året. Har någon varit elak mot dig i Norge? Det verkar så. Håller med att Stjördal inte är som Oslo och Göteborg.😂..Kram och tack för att du bloggar!

  1. susannajungblom
   susannajungblom

   Haha ingen som varit elak men är väl helt enkelt lite trött på Norge nu antar jag 😛