Fredags feeling – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Fredags feeling

Godmorgon,

Idag känns det ju i hela kroppen att det är fredag! Eller tycker ni inte?

Jag har lovat barnen att vi ska åka och handla efter förskolan idag. Kanske inte låter som världens roligaste sysselsättning men både jag och barnen tycker att det är supermysigt att glida runt i matbutiken och plocka med oss godsaker som vi ska smaska på under helgen. Jag har blivit  väldigt duktigt när det kommer till att planera och att endast köpa mat som vi äter upp. Det är en skam att slänga mat.

Så idag ska vi äta fiskburgare och till kvällsmys blir det popcorn. Sååå mysigt med fredag!

Under dagen idag ska jag fortsätta greja här “hemma”. Det blir bara tommare och tommare då jag säljer av mig massa möbler. Men utöver säljandet så tänkte jag faktiskt börja packa. Galet. Tänk att det är så nära nu! Det pirrar nästan till i magen när jag tänker på det 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nat

  men alltså sååå fin frisyr du skaffat

  nu kom jag på grejer jag gärna hade sett i dina vloggar:
  * när ni handlar mat du och killarna (är facinerad av hur nån klarar det, jag gör det inte…)
  * när ni planerar mat för veckan tillsammans
  * vanliga situationer som hur det går till när du får alla klara för ett parkbesök (även där går det bra trögt hos oss)
  * sen är det roligt att se när ni bara leker i en lekpark och liknande

  kram

  1. susannajungblom
   susannajungblom

   Å tack vad gullig du är! 🙂 Så himla bra tips, ska nog få motivation till att vlogga imorgon 🙂 Massor med kramar till dig och go helg <3

Annons