Huset vi bodde i – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Huset vi bodde i

Eftersom det är så nära flytten nu till Sverige så fick det mig att tänka tillbaka på när vi bodde i vårt gamla hus. Så här kommer några vloggar därifrån:

När jag ser dessa videos så kan jag verkligen se hur mycket mer engagerad jag var i att göra vloggar. Det visar sig ju också på visningarna då dessa sågs flera tusentas gånger medan dom vloggarna jag lägger upp nu får mindre views. Jag antar att jag hade mer tid då och att jag dessutom kände mig mer motiverad till att satsa på kanalen. Nu när vi bor där vi bor för tillfället så känns det så lite motiverande att filma. Men, förhoppningsvis får jag ny energi när det är dags att flytta till vårt nya supercoola hem i Alingsås om drygt 2 månader!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.