Bilar och sånt – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Bilar och sånt

Godmorgon!

Då var vi redan i full gång med denna dagen. M skulle ta den lilla bilen för att visa upp den för en kompis som funderar på att köpa den. Om han inte gör det så lägger vi ut den för försäljning själva och om ingen nappar där så blir sista alternativet att sälja den till en bilfirma som får sälja den åt oss.

Så idag får jag köra Teslan och det kan jag väl erkänna är lite bättre comfort. 😉

Småttingarna är på förskolan och M är iväg på jobbet och jag sitter här hemma och funderar på vad jag ska hitta på idag. Jag tänkte kanske att jag skulle gå på ett Zumbapass på gymmet, men vet inte om jag är så bekväm med att vara med på en sån danstimma själv. Men vi får se, än måste jag inte bestämma mig.

Sen har jag en del att fixa med här hemma. Ni vet sånna där vanliga husmorsting så som tvätt och städ. Inte så kul kanske, men nödvändigt!

Ikväll kommer jag publicera en vlogg på kanalen också! Ska redigera färdigt den idag. Det blir en gammal hederlig familjevlogg där ni får hänga med oss en hel dag. Vi gör massa roliga saker och videon kommer bli lite längre än vanligt. Så titta gärna in där ikväll!

Puss och kram på er så länge

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons