Jobb och flytt – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Jobb och flytt

Godmorgon,

Planen var att vara hemma idag, men istället vaknar jag upp på ett hotellrum i Alta. Tänk vilken drastisk vändning livet kan bjuda på om man bara är lite öppen för förändring 😉

Jag ska jobba idag också men så kommer jag hem ikväll och får sova i min egna säng igen. Sen imorgon så ska vi åka till Sverige. Det blir tyvärr en kort visit eftersom M måste tillbaka och jobba, samt plugga igen. Men vi ska i alla fall hinna få gjort en del måsten, bland annat möte med banken, samt ta emot lite utemöbler som ska komma hem till mina föräldrar. Vi har beställt en hel del hem till dom så det blir trångt i deras hem fram tills vi flyttar. Men nu är det ju inte så länge igen så det gör förhoppningsvis ingenting.

Bilden är lånad från Sjöstadens hemsida

Gaaah, jag längtar så innerligt att det nästan pirrar till i magen när jag tänker på det. Vi som har bott på en liten yta i en lägenhet som inte känts som vårt hem nu i snart 1 år. Jag är så jäkla stolt över mig och mina pojkar för att detta året har gått så bra som det gjort. Men nu ser jag fram emot ljusare tider i vårt vackra hem. Hihi jag är så himla glad!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linn

  Kul med flytt. Vill du dela med dig av ex planskiss nu innan flytt, och hur ni tänker kring stil på möbler osv. Hade varit kul med sådana inlägg tycker jag 🙂

  1. susannajungblom
   susannajungblom

   Absolut! Vi har i princip redan beställt alla möbler vi ska ha 🙂 Kommer ett sådant inlägg inom kort. Kram på dig