Rutinbadet – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Rutinbadet

Godmorgon,

Sista vi gjorde innan vi åkte från Alingsås var att bada jacuzzi. Det har liksom blivit en rutinsak som vi alltid gör när vi är här. Barnen älskar det och ska jag vara ärlig så tycker vi vuxna också att det är rätt så härligt!

Nu är vi hemma i Oslo igen och vardagen har startat. M är på jobbet, men barnen får vara hemma med mig idag så får dom börja förskolan imorgon igen.

Vi ska se om vi kanske kan boka en resa i April till Spanien för nu är mina föräldrars hus äntligen klart! Om ingenting skiter sig nu så kommer vi alltså få en, eller två, härliga semesterveckor i värmen inom kort. Underbart!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.