Tacos och mående – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Tacos och mående

Hej på er,

Idag har tyvärr mitt dåliga mående hållit i sig så förmiddagen har gått till att försöka vila upp mig och peppa mig själv för att lyckas må bättre och få mer energi. Som tur var så kom M hem relativt tidigt så vi gick ut på en promenad innan vi hämtade barnen. Sen lagade vi tacos tillsammans.

Tacos är typ den bästa måltiden ever. Det är så lätt att variera bland olika grönsaker och tillbehör och barnen älskar att sitta och plocka från dom olika skålarna. Filip brukar vilja göra en burrito medan Oskar mest diggar grönsakerna.

Det är inte bara mysigt att äta ihop utan det är även kul att stå och förbereda allt. Det känns mysigt att få umgås och äta gott med mina pojkar, det får mig att må bra.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.