Fixa takterassen – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Fixa takterassen

Godmorgon!

Idag fick jag sovmorgon till nio och det känns alldeles fantastiskt! Äntligen känner jag mig ordentligt utvilad och klar för dagen. Det bästa med allt var att barnen redan var ute och njöt av det härliga vädret, så jag klädde bara på mig kläder och gick från den ena sängen till den andra kan man säga.

Hänga hängmatta är ju bara för skönt och extra mysigt blir det när jag får ligga och gosa med min son samtidigt.

Idag ska vi göra iordning på mina föräldrars takterass. Det är ju så fint väder här nu och det känns som att sommaren kommer att komma snabbare än vad vi tror, så det är bäst att börja fixa så att man kan utnyttja uteområdet till fullo när det är dags. Vi hade också tänkt att vi skulle grilla idag, det blir inte årets första grill, men det blir förmodligen årets första middag som vi kan äta utomhus. Härligt!

Nu är ju min älskling även här och det är så himla skönt! Det är som att jag slappnar av lite extra då jag vet att jag kan luta mig på honom och vet att han tar hand om barnen. Världens bästa pappa är han!

Hoppas ni får en fin söndag allihop, kramar S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons