Mug cake frukosttips – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Mug cake frukosttips

Godmorgon,

I slutet av denna veckan är det massvis av påskaktiviteter på förskolan. Det är allt från påskfrukost och leta påskägg till att gå på bio med barnen. Vi försöker alltid vara med på allt, men frukosten tar vi alltid hemma i lugn och ro.

Idag försökte vi oss på att baka Mug Cake. Har ni testat det? 

Man tar bara ett ägg, banan, lite havregryn, önskade bär och 1/2 tsk bakpulver. Så mixar man allt och lägger det i en mugg, in i micron och så är den färdig på ca 90 sek. Sen är det klart!

Jag hade äpplebitar och kanel i min och barnen hade blåbär. Supersmaskigt, mättande och superlätt frukost. Detta ska vi definitivt prova igen!

Vad jag har förstått så kan man även göra goda efterrätter i muggen och då byter man bara ut med lite smaskigare ingredienser, men det enda man inte kan byta ut är bananen och ägget. Kan ju vara kul att experimentera eftersom det är gjort så fort! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons