Gravid vlogg nr 1 – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Gravid vlogg nr 1

Då har jag lagt upp våran första gravidvlogg där jag bland annat svarar på lite frågor angående början av denna graviditeten. Ni får såklart också hänga med oss under dagen som blir en dag utöver det vanliga!

Hoppas ni gillar vloggen och har lust att följa med oss på våran gravidresa genom att prenumerera på kanalen. Puss på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. fanny s

  Åh vad mysigt med gravidvlogg! Jag undrar vad du/ni har för favoritnamn? Jag undrar över både tjej- och killnamn, även om du sa att ni visste könet. Jag tycker det är jätteroligt med just val av namn! Era söner har ju fått vackra, klassiska och kungliga namn. Tror du att ni kommer fortsätta på det klassiska spåret eller blir det nån annan stil på namn till lillen i magen?

  1. susannajungblom
   susannajungblom

   Ja visst är det kul med namn 🙂 Jag ska skriva ett inlägg om detta då det är rätt så mycket i tankarna bakom. Kram på dig!