Norges nationaldag – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Norges nationaldag

Godmorgon,

Vilken fantastisk dag vi hade igår. Det var ju Norges nationaldag och det firade vi såklart även fast vi var i Sverige.

Det var viktigt för pojkarna att vi firade och dom fick bestämma vad vi skulle göra under hela dagen. Det blev korv med bröd till lunch och så bakade vi en gigantisk stor chokladtårta som Filip hittade och ville baka.

Det var choklad, blåbär, grädde och jordgubbar. Riktigt god, men kanske aningen för stor för vi har ungefär 3/4 av tårtan kvar. Men vad gör väl det? 😉

Sen var vi ute och lekte på lekplatsen, åt glass och hade en underbar dag. Trots att vi flyttar till Sverige så kanske vi kommer att fira Norges nationaldag i framtiden, eller är det knasigt? Kanske det… vi får se vad barnen vill och om dom kommer ihåg alla traditioner vi har följt slaviskt under hela pojkarnas liv så här långt.

Idag ska mina föräldrar åka till min kusin som fyller 50 år. Vi hade gärna varit där, men vi har så mycket att ordna här inför flytten så vi måste stanna i Alingsås. Imorgon åker vi tillbaka till Norge igen och fortsätter med packningen. Tänk, nu är det bara en vecka kvar!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.