Storhandlar till barnrummen – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Storhandlar till barnrummen

Godmorgon,

Här kommer en ny härlig vlogg från när vi var i Sverige och gjorde lite ärenden. Svarar i vanlig ordning på lite gravidfrågor som trillat in också. Hoppas ni gillar 🙂

Idag har jag en intensiv pack-dag. Allt ska ner i väskor och sen ska jag även, samtidigt, packa en resväska för jag och barnen åker nämligen till Spanien på måndag tillsammans med mina föräldrar. Dom har ju köpt hus där så det ska bli jättekul att få komma dit och hänga lite grann. Så som ni förstår har vi fullspäckat schema nu framöver och massa kul som händer. Känns skönt att fokusera på annat än mitt illamående 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.