Reparera skadade toppar – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Reparera skadade toppar

Inlägget innehåller reklamlänkar

Godmorgon,

Sovit gott?

Det kan jag tyvärr inte påstå att vi har gjort för när vi skulle lägga oss igår kväll så började Oskar hosta något våldsamt. Han har ju astma och självklart även pollenallergi. Vi har fått medicin som han har fått, men dom senaste dagarna har vi tyvärr slarvat eftersom att han varit frisk och kry. Dumt det där att man liksom glömmer av när allt är bra. På grund av det, förmodligen, så hostade han jättemycket i natt, stackaren. Så vi bar över honom till vårt rum så att han kunde ligga i våran säng istället för att hosta inne i Filips rum. Bättre om en av dom får sova gott.

Men, när hostandet gick över så började han skrika att han hade ont i benen, då hade han plötsligt fått växtvärk. Detta har vi varit med på förut då Filip haft ont. Så jag la mig jämte honom tätt intill och klappade på honom tills han somnade om. M fick lägga sig i Oskars säng i natt då han har en viktig dag idag fullspäckad med jobb och plugg, så jag fick ta den jobbiga natten idag. Ingen fara, men idag är jag lite trött..

Förresten, vad tycker ni om min nya frilla? Ni som sett vloggen fick ju se att jag gick till frisören där, men ni som inte kollar i videoformat får se resultatet här.

Jag sa till frisören att jag önskade att fadea ut min utväxt så att mitt naturliga hår kan växa ut utan att det blir en skarp linje. Hon var jätteduktig och förstod precis vad jag menade. Jag sa att det sista jag ville var att få gult hår eller att det skulle kännas varmt och gyllene och då sa hon att vi inte gör något med det blonda utan låter det vara och så la vi en mörk färg i botten som så småningom kommer att tvättas ut. Hon sa också till mig att det var viktigt med att fortsätta vårda håret hemma så därför köpte jag hela serien från Kerastase *KLICK* som är till för att behålla ett kallt och fint blont hår. Hittills älskar jag produkterna och just nu kan ni klicka hem dom till 20% här:

Sist jag klippte mig så blev det alldeles för kort och efter det har jag saknat att ha lite längre hår som jag kan sätta upp i tofs så därför bestämde vi att bara toppa lite grann och få bort det slitna. I min lugg så har det slitits av rätt så mycket på grund av blekningen, så jag köpte en treatmentserie från Olaplex som jag har hört så mycket positivt om. Ni finner kitet >HÄR< (eller klicka på bilden nedan).

Olaplex produkter jobbar med att reparera skadat hår och det är just precis det jag behöver just nu!

Så förhoppningsvis kommer mina skadade hårstrån läka ihop sig och växa sig starka så att jag kan få ett litet längre svall framöver. Om min graviditet är lika positiv för håret denna gången som det var med mina förra graviditeter så kommer håret snart att växa som ogräs, så jag håller tummarna på det!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Håret blev jätte fint.. men hur blir kerastase i håret, skiftar de något i lila , blå hållet efter man haft i de i håret? Upplever annars att många produkter som ska dämpa de gula o guldiga att de ljusaste går åt de blåa hållet efter man haft i de i håret.

  1. susannajungblom
   susannajungblom

   Nej det är precis det som jag tycker att till exempel Fudge kan göra som jag använde förut. Men blonde serien från Kerastase är mildare om du förstår. Så det lämnar håret kallt och fint utan missfärgade skiftningar 🙂