Garderoben – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Garderoben

Inlägget innehåller reklamlänkar

Godmorgon,

I natt var en mindre bra nätt när det kommer till sömn. När vi skulle lägga oss igår vaknade Filip och då fick M lägga sig där, sen när jag precis hade somnat kom Oskar och sa att han ville ha bubbelvatten, så då fick jag gå upp och hämta. Sen hade jag svårt att somna om.. Jag känner en sån enorm skillnad på mitt mående om jag får sova mycket eller lite och imorse när Oskar ropade på mig från toan och sa “Mamma, färdig!” så var det ju bara att studsa upp och springa till toan för att hjälpa honom. Han har blivit så duktig och slutat med blöja på dagen utan några problem och nu vill han även sluta på natten som sin storebror. Så flera dagar i rad nu har hans blöja varit torr på morgonen. Kan det vara så att han redan är redo? Jag tänker nog att vi får prova i natt så ser vi vad som händer.

Jag tänkte nu att jag kunde visa er en liten gnutta av lägenheten. Eller, detta är i alla fall den delen som vi inte kommer att göra så mycket mer med, utan den är som den är och så här ser garderoben ut just nu:

Tavlorna ska sättas upp någonstans i garderoben, men vi har inte bestämt på vilken vägg än. Vi vill också ha upp en spegel så därför väntar vi lite tills vi är helt säkra på vad som ska vara vad. Men COCO ska i alla fall definitivt upp och just den postern tycker jag personligen är ett måste i en garderob 😉 >HÄR< kan ni klicka hem en egen poster och just nu får man 3 och betalar endast för två om man vill!

CHANEL Poster / CHANEL Läppglans / CHANEL Väska / CHANEL Ögonskugga / CHANEL Poster

Personligen så tycker jag inte det är så väldigt praktiskt med en walk in closet då det inte ser så fint ut om man inte har det superstädat och fint vikt hela tiden. Lösningen med Elfasystem är ju däremot väldigt smart, men inte så fint. Så därför funderar jag på om det kanske finns någon lösning med att dölja hyllorna. Någon som har nåt tips?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. susannajungblom
   susannajungblom

   Ja det skulle ju vara fint, frågan är bara vad för tyg man skulle ha. Men kul idé, tack för tipset 😉

    1. susannajungblom
     susannajungblom

     Ja det är så fint, vi kommer att ha sammet i gardinerna i vardagsrummet och det kommer bli så himla snyggt. Kan ju vara smart att ha samma stil genomgående i lägenheten. Tack för tips!