Bikerbyxan hot or not? – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Bikerbyxan hot or not?

Inlägget innehåller reklamlänkar

Det är säkert inte bara jag som har fått med mig att bikershortsen har blivit nya modet och jag älskar det! Tyvärr har jag inte hittat några för gravida än, men klickade hem dessa från Gina med en gång när jag såg att dom endast kostade 79kr!! Förhoppningsvis passar dom över min lilla stora mage under sommaren tills jag blir lite större.

Bikerpants

Har du redan hoppat på denna moderaket? Eller tycker du inte sånna här byxor är något för dig? Jag tycker dom verkar så himla sköna att ha på, plus att dom är superfina både till vardags och till fest!

Oskar har varit lite gnällig nu på morgonen så jag tror jag hoppar att göra alla mina ärenden idag och hellre fokuserar på pojkarna så nu ska vi packa en picknickkorg och åka ut med båten. Mys!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.