3 senaste vloggarna – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

3 senaste vloggarna

Då har vi kommit fram till Norge och checkat in på hotellet här i Fornebu. Min bror och hans familj bor här så vi har nära att gå till dom när vi vill. Idag ska vi bara äta middag på hotellet och ta det lugnt, men imorgon ska vi få träffa lilla bebisen för första gången!!

Självklart har jag kamera med mig och håller även på att filma och göra en vlogg från dagarna här. Men tills den är redigerad, färdig och klar så får ni dom tre senaste vloggarna här nedan ifall ni missat dom:

Jag är svinhungrig så nu blir det gott med middag. Hoppas ni har en mysig kväll så hörs vi imorgon. PUSS!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.