Du och jag – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Du och jag

Min älskling är hemma och jag känner mig hel igen. Även fast jag har det bra när vi är ifrån varandra så är det något speciellt när vi är tillsammans.

Jag är i vanliga fall en person som tänker mycket på tiden och försöker hela tiden att sysselsätta mig för att tiden ska gå. Svårt att förklara men klockan är i alla fall ett faktum när jag är “själv”. När jag är tillsammans med min andra halva däremot så ser jag inte ens på klockan. Jag bara lever och njuter av nuet. Det är en häftig känsla och det är när vi två är tillsammans som jag mår som allra bäst.

Vi har varit ute med båten idag och hittat en ny liten öde ö som vi la till vid. Det var den perfekta platsen så vi skrev in en liten markering i sjökortet så vi kan åka tillbaka till samma ställe snart igen.

Just nu står M vid grillen. Idag ska vi äta grillad entrecote, sparris, champinjoner, majs och potatisklyftor i ugnen. Till det blir det bea och tsatsiki, en standard grillmiddag helt enkelt och så himla gott!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nat

  Mysigt och så gott
  Fint beskrivet om tiden
  Kan du inte berätta mer om hur det går för M att pendla? Hur han bor i veckorna etc?

  1. susannajungblom
   susannajungblom

   Det går jättebra med pendlandet 🙂 Inga problem alls. Han har en lägenhet i Oslo som han bor i när han är där och jobbar 🙂