Borta bra men? – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Borta bra men?

Godmorgon,

Borta bra, men hemma mest. Måste säga att jag älskar vårat nya hem och det finns ingen plats på som jag känner mig så trygg och lugn i själen som jag gör hemma hos oss. Speciellt känner jag det nu när jag är borta och bor på hotell. Har ni missat våran Lägenhetsvisning förresten? I så fall kan ni se den här:

Vi ska strax ner och äta lite hotellfrukost (den klagar jag absolut inte på!!) och sen ska jag och barnen försöka hitta på något inne i Oslo. M ska till jobbet och sjukhuset och då får han klara sig själv. Eller rättare sagt, han vill klara sig själv. Blir lättast så för alla skulle jag tro.

I eftermiddag åker vi hem till Alingsås igen och, som sagt, även fast det är kul här så längtar jag hem till mitt och familjens älskade hem… <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.