Helg- vs vardagsmorgon – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Helg- vs vardagsmorgon

Godmorgon, 

Nu är det måndag och en ny vecka är här. Den här dagen började inte riktigt lika mysigt som den gjorde igår när M var hemma. Det är ju alltid så betydligt mycket mysigare att vara samlade allihopa i familjen och dom stunderna tar man verkligen vara på när man inte har möjlighet att ses varje dag…

Men, vi kör på och vardagarna brukar rulla på rätt så bra i alla fall då vi alla har massor att göra.

En morgon som denna börjar ju lite annorlunda än vad den gör på helgerna. Vi har ju en tid som vi måste förhålla oss till och den är 08.00. Då börjar Filips skola och vi måste se till att vara där i tid, vilket vi såklart alltid är eftersom jag aldrig någonsin skulle komma för sent till någonting och det ska jag föra över till mina barn. Det är viktigt och respektfullt att hålla tider och en av dom värsta egenskaperna jag vet om är folk som kommer för sent.

Eftersom vi har så sjukt nära till skolan så brukar tiden på morgonen alltid räcka till och nästan bli över så vi har tid att äta frukost i lugn och ro, samt klä på oss och sen sitter vi ofta och pratar eller leker lite grann innan vi måste gå. Jag antar att tiden blir mer knapp när bebis nummer tre kommer och det är vinter, men hur morgonrutinerna blir då får vi helt enkelt ta då.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nat

  Impad att du fixar allt så bra trots att du är själv på vardagarna
  Kom på en sak som vore jätte skoj att se och det är en film över era vardagsmornar, jag behöver verkligen lite input och inspiration till att få våra vardagsmornar innan alla är på rätt plats att fungera bättre. jag är alltid själv från att barnen vaknar till att alla är i skola och på förskola men min man hämtar då istället.
  Tycker våra mornar är lite stressiga och inte så mysiga som dina verkar vara och vi har sällan tid för kramar och gos. Kan du inte filma en vanlig vardagsmorgon från väckning till att alla är på plats i skola och fsk? det vore sååå skoj att se
  kram kram

  1. susannajungblom
   susannajungblom

   Så kul att du vill se det för jag håller på att redigera en video nu som börjar med rutinerna på morgonen. Kommer upp imorgon skulle jag tro 🙂 Kram kram på dig