Några vloggar – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Några vloggar

Denna veckan har jag inte haft någon kamera så därför har jag inte kunnat filma någon vlogg. Men i helgen tänkte jag vlogga igen om jag orkar, har lust och motivation! Själv tycker jag ju att det är så himla kul att se på videos och sen är det även kul att filma själv. Jag har ju frågat er förr hur ni tycker här i bloggen och så som det ser ut så gillar ni mest att vara här inne och läsa istället för att kolla Youtube. Sen tror jag att dom som är inne och kollar Youtube inte är så intresserade av bloggar så det är ju lite kul att vara på olika ställen och ha olika typer av följare.

Men, för er som missat och har lust att se så har ni mina 3 senaste vloggar här:

Lite gott och blandat!

Ikväll kommer M hem och jag känner mig som ett litet barn på julafton. Som jag längtar efter honom!! Finns inget bättre än när man har saknat någon så mycket att det gör ont och så vet man att det bara är några få timmar ifrån tills man ska få ses igen. Den längtan är lite magisk och första pussen och kramen efter en tid ifrån varandra är ju bara obeskrivligt underbara!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.