Ny mysig inredning! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Ny mysig inredning!

Godmorgon goingar,

Idag vaknade jag med massa energi och känner mig så himla klar för en ny dag. Det är bara tisdag, vilket i vanliga fall brukar vara den värsta dagen i veckan för min del, men denna tisdagen känner jag mig på topp och är mer än klar för vad som ska hända under dagen. Nu låter det som att jag har något spännande inplanerat och så är tyvärr inte fallet, utan jag njuter av att ha en helt “vanlig” dag och försöker se det fina i dessa dagar också.

Efter allt som hänt det senaste så antar jag att jag har fått en liten påminnelse om att saker och ting kan hända och livet som man lever kan ändra sig fortare än man anar. Därför är det så viktigt att ta vara på alla stunder i livet, oavsett om dom är händelserika eller inte. Förstår ni hur jag menar?

I alla fall, jag startar morgonen med att dela med mig av en mysig vlogg om inredning. Vi har köpt lite nya mysiga inredningsdetaljer till hemmet som vi visar upp och så får ni hänga med oss som vanligt under dagen.

Hoppas ni gillar videon och tummar upp den! Om det är någon som reagerar på att vi inte visade upp lampan som vi köpte till köket (den som ska sitta i hörnet bakom mig som ni ser i bilden nedanför) så var det bara för att den inte hade kommit än, så vi får helt enkelt visa upp den vid ett senare tillfälle.

Nu ska vi promenera till förskolan i duggregnet. Är lite mysigt när det regnar ändå så länge man har rätt kläder på sig. Vi hörs lite senare, puss och kram!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.