Höggravid på Universeum – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Höggravid på Universeum

Godmorgon,

Fyyyyyy vilken jobbig natt vi har haft här hemma. Det brukar bli ungefär varannan bra natt där jag får sova och varannan dålig. I natt kom Filip över vid 11 tiden och eftersom Oskar ALLTID kommer varje natt så ville jag inte gå över med Filip till hans rum igen eftersom jag då riskerade att Oskar skulle komma över och jag inte hade varit där. Så jag lyfte upp Filip i min säng och vid 00.15 kom Oskar som ett brev på posten.

Först la jag honom på kanten så att jag skulle ligga i mitten, men då fick jag panik, började svettas och låg bara och tänkte på vad hemskt det skulle vara om Oskar trillade ur sängen då jag hade ett bord på den sidan. Så då fick jag sätta mig upp och lyfta honom till mitten och lägga min gravidkudde mellan pojkarna så att dom inte skulle störa varandra.

Att ge bort gravidkudden var dumt för det har gjort att jag inte hittat någon bekväm ställning att ligga på. Hemskt. 02 vaknade Oskar igen och ville att jag skulle dra på honom täcket och hålla om honom. Sen kunde jag inte somna om.. Men efter ett tag lyckades jag till klockan 04 då ville Oskar upp för han vägrade ligga jämte Filip. Något han fick för sig så det var ju bara att flytta på honom och lägga sig i mitten emellan dom. Men då var det OMÖJLIGT för mig att sova mer för då var jag klarvaken och barnen likaså…

Pojkarna slumrade om till slut, men jag låg vaken med sammandragningar, svettningar och ångest över att jag inte fått sova. Jag mår så sjukt dåligt under dagen när jag inte fått sova på natten och det stressar mig när jag ligger vaken och gör det i princip omöjligt för mig att somna. För när man Måste sova så går det inte….

Men, jag har äntligen lyckats redigera färdigt videon från Universeum, så här kommer den:

Jag ÄLSKAR dessa fina stunder med familjen och det är så kul att få spara ner minnena i videoformat. Hoppas ni gillar och uppskattar vloggarna lika mycket som jag själv gör 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.