Packar BB-väskan – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Packar BB-väskan

Vet ni vad? Nu känns det äntligen som att vi börjar få saker och ting på plats. Till och med BB-väskan står färdigpackad och klar i våran hall just nu och det känns seriöst som att en sten lättat från mitt bröst.

Jag mår bäst när jag känner mig förberedd och ingenting hänger över mig, så nu känns allt så himla mycket bättre och jag är redo!

Det var rätt så många som ville se vad vi packar för något så jag har filmat och samtidigt filmat vad vi gjort hittills i helgen. Känns så mysigt att vlogga nu då jag så gärna vill bevara alla dessa minnen och den korta stund av graviditeten som jag har kvar. Eftersom jag vaknade så himla tidigt idag så fick jag ju dessutom tid att redigera och publicera den betydligt mycket tidigare än vad jag brukar. Bra va? 😉

Kram S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.