Vädret – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Vädret

Godmorgon,

Igår när jag pratade med M som är i Norge så berättade han att det var minusgrader där och ska jag vara ärlig så saknar jag inte den kylan det minsta, utan tycker det är rätt så lagom här i Alingsås. Det blir ju inte i närheten så kallt här som det blir där vi bodde förut, vilket passar mig i smaken aningen bättre.

Många av mina kollegor som flyger lägger upp bilder på snö och näst intill snöstormar i Nordnorge och jag måste ju säga att jag inte är särskilt avundsjuk just nu på just det vädret. Men däremot saknar jag att träffa mina vänner/kollegor och att vara lite mer social. Men det kommer igen efter graviditet och bebisbubbla. Allting har sin tid.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.