Mys- och pyjamastider – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Mys- och pyjamastider

Godmorgon,

Visst gör hösten något med mysfaktorn hemma? Vi har alltid tända ljus överallt och tänd brasa när det är mörkt ute och när vi är hemma så går hela familjen omkring i mjukiskläder eller pyjamas. Det känns liksom helt okej att vara klädd så när det är mörkt ute och man ändå bara är hemma. Det bästa jag vet är att gå länge med mjukisset på dagen och sen efter dagen så vill jag gärna klä av mig, ta en dusch och hoppa i en härlig pyjamas med en varm tröja på.

1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8.

Jag skrev på min Instastory igår att jag förmodligen tycker att hösten är den bästa månaden, just på grund av att jag är en mysig person och då passar ju hösten mig rätt så perfekt faktisk!

Men sen ska man inte glömma vinterns, vårens och även sommarens charm. Jag är helt enkelt glad över att vi bor i Sverige så att vi får uppleva alla årets vackra årstider.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.