Nakna gravidbilder – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Nakna gravidbilder

Godmorgon,

Det blev en vlogg till! Jag kände mig lite motiverad till att filma och jag tänkte, “varför inte?” när jag ändå bara går rastlös och väntar på bebisen. Så här kommer en härlig video där ni får hänga med mig och M under en dag. Jag reflekterar även över om jag ska ta nakenbilder på mig själv nu när jag är höggravid. Jag skulle så gärna vilja förvara detta minnet för alltid då det är ett mirakel att jag har fått uppleva detta. Vad tycker ni, är det knasigt att jag vill det?

Hoppas ni gillar videon så ses och hörs vi imorgon igen. Nu ska jag umgås med mina älskade pojkar resten av dagen. Det är ju farsdag och vi har massa mysigt planerat.

Puss och kram S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nat

  ta exakt dom bilderna du känner för, sen om du bara vill ha dem själv i ett album eller sätta upp dem kan du ju känna senare, men ta bilderna för sen är det för sent

  hoppas hinnsvepningen funkar för dig, verkar vara lite osäkert hur bra det funkar, för vissa vänner har det gett bra resultat och för vissa inget alls

  lycka till och kram

  1. susannajungblom
   susannajungblom

   Ja jag har lyckats få min man att ta bilder nu och jag är så himla glad för det. Blev jättefint så jag tänkte framkalla i svartvitt. Fick inte göra en hinnsvepning idag då bebisens huvud inte var fäst, men fick en ny tid på torsdag så vi får se då 🙂 Tack och kram på dig <3

   1. Nat

    Va skoj, super kul senare att kika tillbaka på
    Trist med hinnsvepningen dock men nu kommer säkert bäbisen ändå endera dagen

 2. Madde

  Jag tog några sådana bilder när jag var gravid med Linnea. Vi gjorde det när vi var på Samos. 🙂 Glad att jag har dem! Dock aldrig gjort något med dem 😉 Men så guld värt att ha 🙂
  Kram