Sista gravidvloggen (hoppas jag) – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Sista gravidvloggen (hoppas jag)

Efter mitt inlägg på Instagram förut idag så har det trillat in massvis av mail och kommentarer med styrkekramar och stöd till mig. Ni fattar inte hur mycket det betyder och hur det får mig att känna. Jag älskar var och en av er och jag är så tacksam att jag har den här plattformen där vi kan sprida glädje, kärlek och stötta varandra. Så tack snälla för att ni finns och för att ni har tagit er tid att visa erat stöd nu när jag har det lite tufft.

Nu är det i slutet i alla fall och jag känner att istället för att kämpa, tjata och försöka påverka starten av denna förlossningen så har jag bestämt mig för att acceptera att det inte finns någonting att göra och istället försöka, hur jobbigt det än må kännas, ta dagarna som dom kommer och låta tiden gå och ge bebisen möjlighet att bestämma själv när han vill komma..

En sak som kanske uppskattas är ju att jag orkade vlogga igår och videon är nu redigerad och finns att se på våran youtubekanal om ni vill.

Nu ska vi äta lördagsgodis och bygga en koja med pojkarna. Mysig lördag trots allt,

Kramar S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.